Arad

arad

Asociaţia Ieromonah Arsenie Boca şi Asociaţia Brâncoveanu, ambele din Arad în parteneriat cu Campania de informare “AlegeViaţa!” organizează în Arad sâmbătă 22 martie 2014, a treia ediție a „Marşului pentru Viaţă”.

În Arad Marşul pentru viaţă are ca punct de plecare Piaţa Avram Iancu, sâmbătă 22 martie 2014, orele 12:00, continuă cu o oprire la spitalul matern şi se va finaliza în faţa Catedralei ortodoxe “Sfânta Treime” cu o cruce de lumânări în memoria copiilor ucişi prin avort.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesați pagina www.alegeviata.org, pe facebook Alege Viata, să scrieţi la maria@alegeviata.org sau să contactaţi organizatorii la numărul de telefon 0742 678 744.

24 martie 2014: Pichetare pe parcursul a 2 ore a 14 locaţii, cabinete, clinici sau spitale unde se efectuează avorturi sau diverse alte proceduri care au drept scop terminarea vieţii umane. Încercăm astfel, să sensibilizăm şi mai mult opinia publică, medicii şi personalul medical în legătură cu subiectul avortului şi aşa zisei contracepţii.

Citiţi şi interviul Aneimaria Jitea:
„Susţinerea familiei şi încurajarea natalităţii prin politici clare şi coerente pe termen lung“ – Anamaria Jitea, studentă la teologie din Arad – Marşul pentru viaţă 2014